Onze partners

De huidige IT-wereld omvat veel meer dan alleen automatisering. Er zijn veel deelgebieden die nauw verwant zijn aan automatisering, maar die een heel ander kennis- en ervaringsniveau nodig hebben dan automatisering. Om de juiste focus te kunnen geven op deze specifieke gebieden, werkt Kendis intensief samen met een aantal partners.

PhoneData

PhoneData levert communicatiediensten onder eigen label. Dit varieert van draadloze telefonie tot razendsnelle glasvezelverbindingen en PhoneData is daarmee vrijwel merkonafhankelijk. Naast het standaard ‘bellen via internet’ is het telefoniebedrijf ook sterk in het aanbieden van unieke mobiele oplossingen zoals vast-mobiel integratie.
www.phonedata.nl

MFP Solutions

Waar vroeger de kopieermachines alleen werden gebruikt voor het maken kopieën, hebben bedrijven tegenwoordig te maken met multifunctionele machines die een onmisbaar deel vormen van bedrijfscommunicatie. MFP Solutions levert, installeert en onderhoudt het totale productenpakket op het gebied van scannen en printen.
www.mfpsolutions.nl

DocControl

Het aantal documenten stijgt de laatste decennia enorm in omvang. Daarom is er ook een sterk groeiende behoefte aan het digitaliseren en verantwoord archiveren van deze documenten. Met de software van DocControl verzamelt, optimaliseert en ordent u uw informatie snel, veilig en eenvoudig op de juiste locatie.
www.doccontrol.nl