Missie en visie

Automatiseren mét visie

Naast het ondersteunen van de overige bedrijven in het samenwerkingsverband met onze partners, houdt Kendis zich vooral bezig met automatisering. Hardware, software, netwerken, systeembeheer; alles wat met automatisering te maken heeft, kan worden geleverd en onderhouden.

Ook clouddiensten zijn inmiddels niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Beschikbaarheid van informatie wordt steeds belangrijker en ook daar levert Kendis, in samenwerking met haar leveranciers, haar expertise en ervaring. Kendis kan volledig in eigen beheer alle diensten en producten leveren.

Onze medewerkers beschikken, doordat ze vaak ook betrokken zijn bij het leveren van de producten en diensten van de andere bedrijven, over een brede kennis. Zo zien we dat de samenwerking aan alle kanten voordeel oplevert. We houden ons niet alleen bezig met computers, maar met alles wat daarmee te maken heeft. Door de als maar aanhoudende verbreding van onze kennis, zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

We kunnen dus automatiseren met visie. Niet alleen nu, maar zeker ook voor de toekomst.