Glimlach on the road

Leg jij graag nieuwe contacten en houd je bestaande relaties warm voor de toekomst? Word dan accountmanager bij Kendis ICT-groep Nederland.

Kendis ICT-groep Nederland houdt zich bezig met automatisering, telefonie en internet, scannen en printen en documentverwerking. Met een brede kennis die we altijd up to date houden, blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo weten we onze klanten altijd met de juiste expertise te ondersteunen.

Jouw rol?
Je gaat de boer op. Dat is misschien een beetje kort door de bocht maar we zoeken iemand die met onze bestaande klanten het contact verder verdiept en de producten en diensten van Kendis warm houdt. Daarbij ga je je bestand uitbreiden met potentiele klanten. Natuurlijk doe je naast het adviseren van je klanten en de verkoop van alle automatisering ook de verdere afhandeling er van. Het uitbrengen van offertes en de opvolging behoort dus tevens tot je verantwoordelijkheden. Je bent een goede planner en de vrijheid die je krijgt weet je daarom prima in te delen. Met jouw communicatie- en verkoopskills zit het wel snor en je hebt een gezonde dosis interesse in techniek/ICT.

Wat wij nog belangrijker vinden is dat je een gedreven enthousiasteling bent met een gezonde scoringsdrang, een echte aanvulling op ons hechte team. Je houdt naast hard werken, ook van goede humor. Tijdens onze gezamenlijke lunch (dus laat je broodtrommel maar thuis) is het leuk jou aan tafel te hebben.
Netwerken is je vast ook niet vreemd. Overal waar je komt leg jij contacten voor nu en de toekomst. En ach zeg nou zelf, een netwerkborrel op zijn tijd is best gezellig, toch? Uiteraard weten we dat jij elke dag een beetje beter wil worden in wat je doet. Daarom bieden wij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door het aanbieden van opleidingen en cursussen waar jij écht iets aan hebt.
En heb je zelf ideeën? Gaaf! Maak maar een plan en presenteer het!

Past dit bij jou? En heb jij verder
• Minimaal een MBO 4 opleiding richting commercie
• Je rijbewijs om met jouw auto van de zaak de weg op te gaan
• Zelfstandigheid en plan-talent
• Interesse om de nieuwste technologische trends te volgen
• Zin om met een leuk team van collega’s aan de slag te gaan

Ken (you do) dis?
Ben jij enthousiast geworden en denk jij positief te kunnen bijdragen aan ons team en de prettige werksfeer? Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou! Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen, aangevuld met je CV. Dit kan je sturen naar info@kendis.nl t.a.v. Dagmare van Dijk.