Hard- en software

Hoewel we merkonafhankelijk zijn, leveren we in hoofdzaak computerhardware (servers, werkstations en laptops) van het merk Terra. We betrekken deze hardware al meer dan 10 jaar van onze vaste hardwarepartner Wortmann uit Duitsland. Wortmann is een gedegen privéonderneming die haar sporen inmiddels in een groot gedeelte van Europa heeft verdiend. Als grootste Microsoftpartner van Duitsland, in combinatie met de vermaarde Duitse degelijkheid, biedt Wortmann ons zekerheid, kennis en kwaliteit m.b.t. de levering en ondersteuning op het gebied van hardware.

Naast de Terra computerhardware leveren wij tal van producten van A-merken. Of het nu gaat om netwerkproducten van HP of Draytek, WiFi producten van Ruckus, kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats. Dat verdient zichzelf altijd terug. Zowel voor ons als voor de klant.

Hoewel de bekende Microsoft producten veruit de meest geleverd software is, kunnen wij u ook adviseren bij de aanschaf van allerlei andere software zoals bijvoorbeeld administratieve of beheersoftware. Door het hoge kennisniveau van onze medewerkers en de brede praktijkkennis die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd, kunnen we u vrijwel altijd voorzien van een juist advies.