Medewerker Technische Dienst (fulltime)

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega:

Over ons
Kendis ICT-groep Nederland, MFP Solutions, Phonedata en DocControl (KMPD) zijn vier bedrijven die met een jong, gedreven en enthousiast team vanuit één organisatie samenwerken. We houden ons dagelijks bezig met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van ICT, telefonie en internet, multifunctionals en documentverwerking. Hoge klantbetrokkenheid is bij ons de standaard. We zijn een open minded en informele organisatie, waar hardop (mee)gedacht mag worden.


Wat ga je doen ?
Als medewerker Technische Dienst ben je hét aanspreekpunt voor zowel onze klanten als je collega’s. Je probeert zoveel mogelijk zelf technische problemen voor onze klanten op te lossen. Bovendien weet jij de status over lopende zaken te vertellen aan je collega’s. Ook het beheer van de voorraad behoort tot je takenpakket. Kortom: je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt bij de Technische Dienst. 

Voor een goede invulling van de functie vinden we het belangrijk dat:
- Je zelfstandig en gestructureerd kunt werken. Jij houdt het overzicht en bent stressbestendig. 
- Je een goede teamplayer bent en communicatief sterk
- Je kennis hebt van netwerkbeheer 
- Je met ons mee denkt op minimaal MBO+ niveau 

Wat bieden wij ?
Een functie met veel vrijheid, variatie en verantwoordelijkheid in een jonge en groeiende organisatie. Een fijne werkomgeving met een informele sfeer en korte lijnen. Samen met je collega’s bepaal je je eigen kader waarbinnen je werkt. ‘Out of the box denken’ wordt daarbij zeker aangemoedigd.

Daarnaast bieden we je:
- Een passend salaris op basis van ervaring en opleiding
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Mogelijkheid tot volgen van cursussen en opleidingen

Enthousiast geworden ? 
Dan ontvangen wij graag je sollicitatie aangevuld met je cv. Deze kan je sturen naar info@kendis.nl ter attentie van Martin Drenth.